Trimite acum dosarul tău medical către Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sîrbu“ înainte de consultaţie

Întregul tău dosar electronic cu toate investigaţiile imagistice şi documentele medicale efectuate vreodată până acum, indiferent de locaţia (clinică/spitalul/laboratorul sau cabinetul) unde s-au efectuat poate fi acum trimis direct către medicul tău din Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sîrbu“.

Solicitarea ajunge instant la echipa medicală din Spital, iar tu ești notificat pe email de îndată ce dosarul este acceptat.

Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sîrbu“ primește un număr foarte mare de dosare medicale. Echipa spitalului își va rezerva dreptul să le analizeze și să prioritizeze răspunsurile în funcție de gradul de urgență medicală.

Ai acum o cale de acces mai rapidă către specialiştii spitalului, fără drumuri inutile pentru predarea investigațiilor imagistice sau a rezultatelor analizelor recomandate de medicul tău.

Cum procedezi?

Beneficii cont Gratuit Medicai

  • Scapă de drumuri și timp pierdut – stochează și accesează oricând investigații, analize și imagistică direct în contul tău gratuit Medicai.
  • Contul de pacient nu are nicio limită de stocare și nicio limitare referitoare la tipul de fişiere încărcate în arhivă.
  • Posibilitatea de a avea o arhivă personală în contul gratuit pus la dispoziţie de Medicai.

 

Despre Medicai

Medicai este o platformă bazată pe tehnologia cloud care permite atât medicilor, cât și pacienților să acceseze, să stocheze și să colaboreze pe datele imagistice și alte documente medicale.

La Medicai, securitatea datelor utilizatorilor este prioritatea noastră. Folosind cloud-ul, punem la dispoziţie o infrastructură robustă prin care ne asigurăm că datele tale pot fi întotdeauna accesate în siguranță şi oferim utilizatorilor noștri acces de oriunde la datele lor, actualizări automate, monitorizare și asistență.

Facilităm, totodată, o comunicare medic-pacient conformă cu HIPAA și GDPR, astfel încât poți trimite cu ușurință mesaje prin chat direct către Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sîrbu“. Este necesar ca pacientul să aibă cont în Medicai, iar comunicare poate fi iniţiată doar de către spital.